Search found 10 matches

by dov
Fri Feb 05, 2010 12:26 pm
Forum: HSPA connections
Topic: So long and thanks for all the fish.
Replies: 7
Views: 1515

So long and thanks for all the fish.

Just canceled my HSPA service with Exetel and want to say thanks for the great support here in the forums. Unfortunately I have never been able to recommend Exetel for anyone without fairly sound technical knowledge as the official support team is utterly useless and very, very poorly trained. Even ...
by dov
Wed Dec 10, 2008 11:52 pm
Forum: Wireless broadband
Topic: No signal on e169
Replies: 3
Views: 1061

Re: No signal on e169

I have lodged a new ticket about the USIM, which I have found to be defective. Tried the modem with a friend's Optus USIM and it picked up an HSPA signal again instead of just flashing fast green (power on). My USIM from the modem was not even recognised by the 3G phone (Motorola V3). The consultant...
by dov
Tue Dec 09, 2008 9:45 pm
Forum: Wireless broadband
Topic: No signal on e169
Replies: 3
Views: 1061

No signal on e169

Have been using the e169 for almost a month now without any major issues until a couple of days ago it stopped receiving any signal at all. It just gives the fast green flash 'power on'. On Linux and XP it just says the connection has been disconnected as soon as I try to connect. Using the Optus so...
by dov
Thu Nov 20, 2008 5:39 pm
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: Have webspace set up, but cannot access mysql or setup blog
Replies: 2
Views: 590

Re: Have webspace set up, but cannot access mysql or setup blog

Turned out to be an issue with the server - the tech said something about the web portal. They fixed it up in less than a day after I lodged a fault ticket, so can't complain about that. After what would seem to be the usual rtm, a return email got things going quite fast. Good stuff.
by dov
Thu Nov 20, 2008 5:14 pm
Forum: VOIP
Topic: Cannot make calls or receive with Ekiga
Replies: 2
Views: 223

Re: Cannot make calls or receive with Ekiga

Thanks for your reply Dazzled. Hmm. I'm only using it with my wireless broadband service (E169 modem), so can rule out the NAT router. As for the other documents, I've been through them already. Will go through again to make sure I haven't missed anything. One thing concerning me about Ekiga 3.0.1 i...
by dov
Thu Nov 20, 2008 12:39 pm
Forum: VOIP
Topic: Cannot make calls or receive with Ekiga
Replies: 2
Views: 223

Cannot make calls or receive with Ekiga

Using Ekiga with Ubuntu. Registers ok with the server, but when I try and accept an incoming call, it cancels it and when I try and call out, it cancels after a few seconds without ringing. I have g726 as the codec, but have tried enabling everything else just in case. Nothing seems to work. Any hel...
by dov
Tue Nov 18, 2008 7:28 pm
Forum: Wireless broadband
Topic: Wireless modem connects, but only upload, no download.
Replies: 3
Views: 1256

Re: Wireless modem connects, but only upload, no download.

Changing the DNS settings seems to have fixed things. One of the pre-loaded DNS addresses even looked like a LAN address (192...)! Perhaps the Exetel DNS addresses should be included in the setup guides?

dov
by dov
Tue Nov 18, 2008 5:52 pm
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: Have webspace set up, but cannot access mysql or setup blog
Replies: 2
Views: 590

Have webspace set up, but cannot access mysql or setup blog

I set up a webspace some days ago, accessed it and set up files via ftp and viewed them over the web quite easily. Problem is that I have tried several times to set up a database from the members area and access it via myphpadmin with no success. Also when I try to set up a blog, it says that I don'...
by dov
Tue Nov 18, 2008 9:37 am
Forum: Wireless broadband
Topic: Wireless modem connects, but only upload, no download.
Replies: 3
Views: 1256

Re: Wireless modem connects, but only upload, no download.

I've been using Intrepid since Alpha 5. Not sure if it has been a DNS issue, as I was still using the Optus DNS settings that were loaded automatically. Have changed these settings to 220.233.0.3, 220.233.0.4, which I found in one post of this forum. Can't remember which one. Waiting to see if that ...
by dov
Mon Nov 17, 2008 10:10 pm
Forum: Wireless broadband
Topic: Wireless modem connects, but only upload, no download.
Replies: 3
Views: 1256

Wireless modem connects, but only upload, no download.

The first few times I used the modem (E169) it was great, but then it started connecting badly to the network about 9 times out of 10. I would get upload, but no download. It has done this on both 3g and gprs connections, in various locations and on two computers (one running Ubuntu Linux, the other...