Search found 5 matches

by ianpgonzaga
Tue Apr 07, 2009 5:49 am
Forum: VOIP
Topic: Set up info on Voip/fring via Mobile/HSPA
Replies: 29
Views: 20203

Re: Set up info on Voip/fring via Mobile/HSPA

i have a sony ericsson c905 and under menu-> settings -> connectivity ->SIP settings there are these options User address Proxy Server Registrar Server when u enter the menus you get these options to edit User address User Address sip: Proxy Server Proxy Address: Port: 5060 Realm: Username: Password...
by ianpgonzaga
Fri Feb 06, 2009 5:55 pm
Forum: ADSL connections
Topic: Modem says i'm connected but still have no connection
Replies: 12
Views: 1186

Re: Modem says i'm connected but still have no connection

just got an sms saying that my connection is complete... so i'm going to reset the modem again, punch in details and see what happens.

if not i'll just wait for jasonM to get back to me
by ianpgonzaga
Fri Feb 06, 2009 3:23 pm
Forum: ADSL connections
Topic: Modem says i'm connected but still have no connection
Replies: 12
Views: 1186

Re: Modem says i'm connected but still have no connection

hence the iprimus misconfiguration error... and the primus telecom message when i tried to do a test call to see if my line had been de-activated (which it now is)

so... where to from here?
by ianpgonzaga
Fri Feb 06, 2009 3:08 pm
Forum: ADSL connections
Topic: Modem says i'm connected but still have no connection
Replies: 12
Views: 1186

Re: Modem says i'm connected but still have no connection

this info from the status tab LAN MAC Address 00:0F:3D:92:A4:5F IP Address 10.1.1.1 Subnet Mask 255.0.0.0 DHCP Server Enabled NAT Enabled WAN Virtual Circuit Status Connected Connection Type pppoa IP Address 116.240.181.234 Subnet Mask 255.255.255.255 Default Gateway 202.138.4.71 DNS Server 203.134....
by ianpgonzaga
Fri Feb 06, 2009 2:28 pm
Forum: ADSL connections
Topic: Modem says i'm connected but still have no connection
Replies: 12
Views: 1186

Modem says i'm connected but still have no connection

Modem - D-Link 502T firmware upgraded to V2.00B12.AU logging into the modem settings (10.1.1.1) using Safari on a mac did a modem reset to start fresh, input all the correct username and password, the status light blinks at a steady pace, ADSL light blinks for a while then settles to solid green, et...