Search found 6 matches

by totemas
Mon Oct 19, 2009 9:30 am
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: After uploading Forbidden access
Replies: 11
Views: 2411

Re: After uploading Forbidden access

great that was all I needed. The problem was uploading with rapidweaver created those outside and unneeded folders.
Once I put all the files in the correct root folder i just changed the permission from 000 to 705 and it is up and running. Thanks.
by totemas
Mon Oct 19, 2009 9:06 am
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: After uploading Forbidden access
Replies: 11
Views: 2411

Re: After uploading Forbidden access

ah that's good to know. Thanks
by totemas
Mon Oct 19, 2009 9:00 am
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: After uploading Forbidden access
Replies: 11
Views: 2411

Re: After uploading Forbidden access

at http://home.exetel.com.au/ifeet within that folder 'ifeet' the index.html file is at the root.
I tried Permissions at 775 as well and that didn't work.
by totemas
Mon Oct 19, 2009 12:23 am
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: After uploading Forbidden access
Replies: 11
Views: 2411

Re: After uploading Forbidden access

Mmm. Still not happening. I deleted the files and reloaded them with Fetch and ckecked the permissions are 705. Nothing!
by totemas
Sun Oct 18, 2009 8:12 pm
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: After uploading Forbidden access
Replies: 11
Views: 2411

Re: After uploading Forbidden access

Yeah I have an index.html file in the root folder.
I use a mac and uploaded with rapidweaver.
I've had a look at the structure on Fetch which seems OK but I can't get past go to the actual site.
When I look at info on the files they seem OK as far as access from my end.
by totemas
Sun Oct 18, 2009 6:51 pm
Forum: Web space, mirror & blog services
Topic: After uploading Forbidden access
Replies: 11
Views: 2411

After uploading Forbidden access

Forbidden

You don't have permission to access /ifeet/ on this server.
Apache/2.2.3 (Debian) mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c Server at home.exetel.com.au Port 80

This is the message I get when I try to get to the website.
What's happening?