Search found 154 matches

by Baldrick
Sat Sep 19, 2009 10:22 am
Forum: VOIP
Topic: Delay on voice at remote end when call is 1st answered
Replies: 2
Views: 449

Delay on voice at remote end when call is 1st answered

Hi, I have recently set my voip up using a Linksys SPA3102 ata gateway. It all seems to be working quite well with 1 small exception which seems to be some sort of intermittent delay where the remote end does not hear me speak for the 1st few seconds. Once the remote call reciever does get my voice ...
by Baldrick
Sat Sep 05, 2009 6:27 pm
Forum: HSPA connections
Topic: yagi antennas
Replies: 70
Views: 16871

Re: yagi antennas

Just thought I would drop a small note about the Yagi antenna which I have just purchased from Exetel to go with my e169 modem. I have just set this antenna up at our small farm located not far from Tamworth in northern NSW. My nearest geographical estimate would be that I am at a minimum of around ...
by Baldrick
Thu Aug 13, 2009 11:12 pm
Forum: Archived threads
Topic: User Login passsord
Replies: 5
Views: 889

Re: User Login passsord

Thank you. I guess it just goes to show the reliability of Exetel as I have not had to modify the wan side of my modem since i installed it back in early 2006. The Netcomm NB5+4 modem has also proven its'self reliable too i suppose. It just had me scratching my head after setting up this new connect...
by Baldrick
Thu Aug 13, 2009 6:10 pm
Forum: Archived threads
Topic: User Login passsord
Replies: 5
Views: 889

Re: User Login passsord

Just wondering if this is a recent change as I have different passwords for my modem & my user facilities? ( I have had my Exetel account <ADSL1> for several years now. ) I have also a couple of weeks ago setup an exetel account for a friend & am in the process of setting up a voip ata gateway for h...