outlook not sending

Email setup and troubleshooting
Post Reply
roby
Posts: 297
Joined: Sat Jun 30, 2007 7:18 am
Location: MELBOURNE

outlook not sending

Post by roby » Tue Sep 30, 2008 9:55 am

my operating system is vista home premium and have office 2007
when I try to send an email to one particular person it shows as being sent but they dont receive it, if I send it to other people they get it.
If I send it using webmail then they get it .
If I try to send it using windows mail then they get it the problem being I like using outlook ( this is the program I am having trouble with) . I have added the person to the safe sender list.

any ideas


Robert

DylanF
Exetel Staff
Posts: 200
Joined: Tue Sep 13, 2005 2:28 pm
Location: Sydney

Re: outlook not sending

Post by DylanF » Tue Sep 30, 2008 11:07 am

Hi Robert,

I would check your address book in outlook to make sure that the person you are sending to is not entered under any other addresses. Try to manually type the complete email address out, without using the auto complete option.

Any email sent through Exetel's Exemail SMTP server is exactly the same as doing it through Webmail. The issue here is most likely the client itself.

Have more of a look and let me know.

Need2No
Posts: 122
Joined: Wed Jul 21, 2004 9:15 pm
Location: Shalvey Exchange, NSW

Re: outlook not sending

Post by Need2No » Tue Sep 30, 2008 11:42 am

roby wrote: If I try to send it using windows mail then they get it the problem being I like using outlook ( this is the program I am having trouble with) . I have added the person to the safe sender list.

any ideas
You will need to make Outlook the default e-mail program.

Regards

roby
Posts: 297
Joined: Sat Jun 30, 2007 7:18 am
Location: MELBOURNE

Re: outlook not sending

Post by roby » Tue Sep 30, 2008 12:08 pm

it is the default program

Post Reply