dialup

All other technical assistance queries (General technical issues, IPv6. P2P, News groups, etc)
Post Reply
jape
Posts: 53
Joined: Tue Mar 16, 2010 10:14 am
Location: central vic

dialup

Post by jape » Tue May 04, 2010 3:47 pm

I have done a search but couldn't find a reply. I live quite remote and rely on a 13km away tower with an aerial for gsm 900 BB. Sometimes I get no signal. Can I/how do I setup a dialup backup for these times please?

James
Exetel Staff
Posts: 1961
Joined: Mon May 09, 2005 10:27 pm

Re: dialup

Post by James » Tue May 04, 2010 3:49 pm

We do not offer dialup.

User avatar
JeremyP
Posts: 159
Joined: Wed Dec 13, 2006 2:22 pm
Location: Newcastle NSW

Re: dialup

Post by JeremyP » Wed May 12, 2010 10:10 pm

jape wrote:I have done a search but couldn't find a reply. I live quite remote and rely on a 13km away tower with an aerial for gsm 900 BB. Sometimes I get no signal. Can I/how do I setup a dialup backup for these times please?
Unfortunately we do not offer dial up services, may i suggest taking a look at our Yagi antenna?

They run on 900Mhz frequency for 3G/HSPA and we have quite positive feedback for customers using these.

User avatar
Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 5998
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: dialup

Post by Dazzled » Wed May 12, 2010 10:39 pm

There are some ideas, and accounts of antennae in use here http://forum.exetel.com.au/viewtopic.php?f=308&t=32979, with an impressive job from Conduit in Queensland. Baldrick got a good result over the same distance as you in NW NSW.

Post Reply