Can not access www.totalgamingnetwork.com

All other technical assistance queries (General technical issues, IPv6. P2P, News groups, etc)
Post Reply
gardau
Posts: 17
Joined: Wed May 30, 2007 11:21 am

Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by gardau » Thu Oct 21, 2010 9:00 pm

For over a month I have not been able to access http://www.totalgamingnetwork.com I can access it on my laptop using my virgin wireless account but for some reason my desktop PC usuing exetel no longer can access http://www.totalgamingnetwork.com.

I am currently using windows 7 Ult but when the access stop I was using Vista.

Does any one else hae this problem and can it be fixed ?

I dont get a error and the browser doesnt even desplay a site at all when trying to access the above site

User avatar
Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 6002
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by Dazzled » Thu Oct 21, 2010 9:30 pm

It's up for me, as well as trying http://downforeveryoneorjustme.com/
The route from Sydney is:
1. gateway-router.home
2. ???
3. 57.2.233.220.static.exetel.com.au
4. 46.2.233.220.static.exetel.com.au
5. GigabitEthernet.GW11.SYD2.ALTER.NET
6. 0.ge-7-3-0.XT4.SYD2.Alter.Net
7. 0.so-6-0-0.IR2.SAC2.Alter.Net
0.so-3-0-0.IR2.LAX12.ALTER.NET
8. 0.so-5-0-0.IL2.LAX9.ALTER.NET
0.so-2-0-0.IL2.SAC1.ALTER.NET
9. 0.so-7-1-0.XL4.LAX15.ALTER.NET
0.so-5-1-0.XL4.SJC7.ALTER.NET
10. 0.ae4.BR3.LAX15.ALTER.NET
0.ae4.BR3.SJC7.ALTER.NET
0.ae4.BR1.SJC7.ALTER.NET
11. xe-9-2-0.edge1.SanJose3.Level3.net
xe-10-1-0.edge1.LosAngeles9.Level3.net
xe-8-1-0.edge1.Sanjose3.level3.net
12. ae-62-60.ebr2.LosAngeles1.Level3.net
vlan99.csw4.SanJose1.Level3.net
vlan79.csw2.SanJose1.Level3.net
13. ae-3-3.ebr3.Dallas1.Level3.net
ae-72-72.ebr2.SanJose1.Level3.net
ae-92-92.ebr2.SanJose1.Level3.net
14. ae-2-2.ebr2.LosAngeles1.Level3.net
ae-4-90.edge9.Dallas1.Level3.net
15. PEER-1-NETW.edge9.Dallas1.Level3.net
ae-3-3.ebr3.Dallas1.Level3.net
16. ae-4-90.edge9.Dallas1.Level3.net
17. PEER-1-NETW.edge9.Dallas1.Level3.net
18. battlefield.totalgamingnetwork.com

with quite heavy packet loss (>70%) at some routers.

gardau
Posts: 17
Joined: Wed May 30, 2007 11:21 am

Re: Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by gardau » Fri Oct 22, 2010 6:57 am

Well for I just get nothing via exetel but as I said if I use my virgin wireless I can access it.I am in brisbane

User avatar
jokiin
Volunteer Site Admin
Posts: 2970
Joined: Mon Feb 02, 2004 10:23 pm
Location: Sydney

Re: Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by jokiin » Fri Oct 22, 2010 8:10 am

gardau wrote:Well for I just get nothing via exetel but as I said if I use my virgin wireless I can access it.I am in brisbane
have you tried flushing your DNS, cache, cookies etc?

gardau
Posts: 17
Joined: Wed May 30, 2007 11:21 am

Re: Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by gardau » Fri Oct 22, 2010 4:27 pm

Last week I installed a fresh windows 7 on a brqnd new hard drive and motherboard and I still have the problem.The problem started when I upgraded from adsl to adsl2 which shouldnt be the problem though so I dont know what the problem is

User avatar
jokiin
Volunteer Site Admin
Posts: 2970
Joined: Mon Feb 02, 2004 10:23 pm
Location: Sydney

Re: Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by jokiin » Fri Oct 22, 2010 4:59 pm

gardau wrote:Last week I installed a fresh windows 7 on a brqnd new hard drive and motherboard and I still have the problem.The problem started when I upgraded from adsl to adsl2 which shouldnt be the problem though so I dont know what the problem is
problem seems local to you, what DNS is configured in your router, and/or PC?

User avatar
Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 6002
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: Can not access www.totalgamingnetwork.com

Post by Dazzled » Fri Oct 22, 2010 5:15 pm

Edit - Jokiin just beat me, but here's my tuppence worth anyway.....(these suggestions presuppose you have DNS configured correctly in the modem and computer, so check that first)

If you have tried Jokiin's suggestion, could you check whether something has gone wrong with your routing, although I understand the problem predates the switch to ADSL2?

Use nslookup to see if you can find an IP address for the site, ie check the DNS. There is some info here http://www.windowsnetworking.com/articl ... nosis.html Then try ping http://www.totalgamingnetwork.com (I get there in about 250 ms).

If these fail email residentialsupport@exetel.com.au.

Post Reply