Website Name field can't be edited.

All other technical assistance queries (General technical issues, IPv6. P2P, News groups, etc)
Post Reply
compositor
Posts: 80
Joined: Wed Jan 19, 2011 10:19 pm
Location: Australia

Website Name field can't be edited.

Post by compositor » Fri Dec 16, 2011 5:23 pm

I changed my webname but in the exetel control panel I cannot change the webhosting.

Will I need to order new resources or can it be changed accordingly?

compositor
Posts: 80
Joined: Wed Jan 19, 2011 10:19 pm
Location: Australia

Re: Website Name field can't be edited.

Post by compositor » Sat Dec 17, 2011 7:09 pm

I just got an email from level 1 support, it seems the hosting is for a "different" domain.

Why doesn't anyone actually tell you the rules, when you ask this kind of question in the forum?

Is it that no one here knows, or is there some kind of commercial confidentiality?

Quite poor service might I add.

James
Exetel Staff
Posts: 1991
Joined: Mon May 09, 2005 10:27 pm

Re: Website Name field can't be edited.

Post by James » Sat Dec 17, 2011 10:59 pm

compositor wrote:I just got an email from level 1 support, it seems the hosting is for a "different" domain.

Why doesn't anyone actually tell you the rules, when you ask this kind of question in the forum?

Is it that no one here knows, or is there some kind of commercial confidentiality?

Quite poor service might I add.
as per the other thread, please be more specific and i'm sure we can help.

compositor
Posts: 80
Joined: Wed Jan 19, 2011 10:19 pm
Location: Australia

Re: Website Name field can't be edited.

Post by compositor » Sun Feb 05, 2012 12:19 pm

Hi,

The engineers have changed the name of the web hosting, but is it possible to use it (web hosting) as a sub domain instead?

rukshani
Exetel Staff
Posts: 275
Joined: Tue Oct 19, 2010 4:54 pm

Re: Website Name field can't be edited.

Post by rukshani » Mon Feb 06, 2012 4:47 pm

compositor wrote:Hi,

The engineers have changed the name of the web hosting, but is it possible to use it (web hosting) as a sub domain instead?
You will be advised via thread - viewtopic.php?f=305&t=38937&p=298262#p298262

Post Reply