Age Of Conan

Old, inactive threads
James D

Re: Age Of Conan

Post by James D » Fri Jun 13, 2008 7:39 am

The Upgrade to the NE was completed yesterday, while we are still working on a few things, the game play should be improved.

Malignance
Posts: 37
Joined: Sat Apr 01, 2006 10:38 pm
Location: Gold Coast

Re: Age Of Conan

Post by Malignance » Fri Jun 13, 2008 8:42 am

Yeah the game has improved, not as many spikes and they're not as big.

Malignance
Posts: 37
Joined: Sat Apr 01, 2006 10:38 pm
Location: Gold Coast

Re: Age Of Conan

Post by Malignance » Fri Jun 13, 2008 6:17 pm

I hate to double post but I logged on tonight around 6pm and the spikes are back to normal again. 10k every minute.

Matsky
Posts: 26
Joined: Mon Dec 03, 2007 10:15 pm
Location: Western Australia
Contact:

Re: Age Of Conan

Post by Matsky » Sat Jun 14, 2008 1:33 am

Half an hour into off-peak and the spikes seem to be a little bit better... But it's still not good. I'm not getting constant 9k spikes, but I am getting a pretty constant below-average speed (about 500ish) with frequent spikes of about 2k. So it's kind of improved, but still pretty shitty. At least I can [kind of] play! Still getting a 9k spike every now and then though (maybe every 10mins) - enough to make me go "gah - wtf!"

Matsky
Posts: 26
Joined: Mon Dec 03, 2007 10:15 pm
Location: Western Australia
Contact:

Re: Age Of Conan

Post by Matsky » Sun Jun 15, 2008 3:15 am

Gorram it, things have hit an all-time low tonight! Since 1am (WA time) I've been on a constant (not spike) 9k latency lag - and that was 20 mins ago! No one else seems to be suffering it (oddly, chat works fine), so it must be isolated to Exetel? At this speed, I can't do anything, seriously - I'm not exagerating; it's unplayable! To not be able to play a MMO on Sat night really, really blows - what's going on with NE!? I've been patient for two weeks now - it's beginning to wear thin!

:|

User avatar
JingW
Posts: 70
Joined: Wed Sep 19, 2007 3:40 pm

Re: Age Of Conan

Post by JingW » Mon Jun 16, 2008 9:28 am

Telstra had some planned maintenance work over the weekend. The service was degrade during their change window.

Please give it another go tonight. And we will follow up.

Matsky
Posts: 26
Joined: Mon Dec 03, 2007 10:15 pm
Location: Western Australia
Contact:

Re: Age Of Conan

Post by Matsky » Tue Jun 17, 2008 1:35 pm

Cool, the servers were down for maintenance last night so I'll give it a go tonight. Cheers.

maverck
Posts: 2
Joined: Thu Apr 03, 2008 2:12 pm
Location: Batemans Bay

Re: Age Of Conan

Post by maverck » Sun Jun 22, 2008 6:41 pm

my ingame spikes are mostly gone
but i get incredible lag with the chat server...
sometimes it takes 2-3 minutes for my messages to appear in the window

Matsky
Posts: 26
Joined: Mon Dec 03, 2007 10:15 pm
Location: Western Australia
Contact:

Re: Age Of Conan

Post by Matsky » Mon Jun 23, 2008 3:19 pm

Yeah I can report that the constant 9k lags seem to be gone too. I do get occasional spikes, but this may be more due to the AoC servers as everyone in-game seems to be affected when they happen. Strangely, though, I do experience the chat lag which is odd. Not sure if this is an Exetel issue though...

Thanks for your help guys, much appreciated! I'm pretty stoked with your level of response.

Flame
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 3:22 pm
Location: Hobart

Re: Age Of Conan

Post by Flame » Mon Jun 23, 2008 3:29 pm

I have been playing AoC through Netspace ADSL1 and the ping had been fine... *until* ~7th June after one of the patches. I notice posts in this thread also co-incide. After that patch my normal ping would palpitate between 200ms and 10K+ms and the game became unplayable. This continued for several days and then suddenly was no longer a problem i.e. back to regular pings.

Just thought I'd put my 2 cents in since I don't think this is only an issue on Exetel's network. But seeing as I should be churned over today I do hope eveything is working well 8)

Post Reply