Page 5 of 5

Re: Age Of Conan

Posted: Fri Jun 13, 2008 7:39 am
by James D
The Upgrade to the NE was completed yesterday, while we are still working on a few things, the game play should be improved.

Re: Age Of Conan

Posted: Fri Jun 13, 2008 8:42 am
by Malignance
Yeah the game has improved, not as many spikes and they're not as big.

Re: Age Of Conan

Posted: Fri Jun 13, 2008 6:17 pm
by Malignance
I hate to double post but I logged on tonight around 6pm and the spikes are back to normal again. 10k every minute.

Re: Age Of Conan

Posted: Sat Jun 14, 2008 1:33 am
by Matsky
Half an hour into off-peak and the spikes seem to be a little bit better... But it's still not good. I'm not getting constant 9k spikes, but I am getting a pretty constant below-average speed (about 500ish) with frequent spikes of about 2k. So it's kind of improved, but still pretty shitty. At least I can [kind of] play! Still getting a 9k spike every now and then though (maybe every 10mins) - enough to make me go "gah - wtf!"

Re: Age Of Conan

Posted: Sun Jun 15, 2008 3:15 am
by Matsky
Gorram it, things have hit an all-time low tonight! Since 1am (WA time) I've been on a constant (not spike) 9k latency lag - and that was 20 mins ago! No one else seems to be suffering it (oddly, chat works fine), so it must be isolated to Exetel? At this speed, I can't do anything, seriously - I'm not exagerating; it's unplayable! To not be able to play a MMO on Sat night really, really blows - what's going on with NE!? I've been patient for two weeks now - it's beginning to wear thin!

:|

Re: Age Of Conan

Posted: Mon Jun 16, 2008 9:28 am
by JingW
Telstra had some planned maintenance work over the weekend. The service was degrade during their change window.

Please give it another go tonight. And we will follow up.

Re: Age Of Conan

Posted: Tue Jun 17, 2008 1:35 pm
by Matsky
Cool, the servers were down for maintenance last night so I'll give it a go tonight. Cheers.

Re: Age Of Conan

Posted: Sun Jun 22, 2008 6:41 pm
by maverck
my ingame spikes are mostly gone
but i get incredible lag with the chat server...
sometimes it takes 2-3 minutes for my messages to appear in the window

Re: Age Of Conan

Posted: Mon Jun 23, 2008 3:19 pm
by Matsky
Yeah I can report that the constant 9k lags seem to be gone too. I do get occasional spikes, but this may be more due to the AoC servers as everyone in-game seems to be affected when they happen. Strangely, though, I do experience the chat lag which is odd. Not sure if this is an Exetel issue though...

Thanks for your help guys, much appreciated! I'm pretty stoked with your level of response.

Re: Age Of Conan

Posted: Mon Jun 23, 2008 3:29 pm
by Flame
I have been playing AoC through Netspace ADSL1 and the ping had been fine... *until* ~7th June after one of the patches. I notice posts in this thread also co-incide. After that patch my normal ping would palpitate between 200ms and 10K+ms and the game became unplayable. This continued for several days and then suddenly was no longer a problem i.e. back to regular pings.

Just thought I'd put my 2 cents in since I don't think this is only an issue on Exetel's network. But seeing as I should be churned over today I do hope eveything is working well 8)