New Look Website no links to Webmail

Help improve Exetel's services (a Suggestion Box is also available in your member facilities)
Post Reply
Freddo
Posts: 6
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:05 am

New Look Website no links to Webmail

Post by Freddo » Thu Oct 04, 2007 10:23 am

Hi All,

Just opened up the exetel website and noticed that it has been updated.

I am unable to locate the link to WebMail, or to the Exetel Forums.

Can someone point me to where the like might now be on the website, or better still, can someone just give me the link to the Webmail site.

Cheers

Freddo
Posts: 6
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:05 am

Post by Freddo » Thu Oct 04, 2007 10:47 am

Ignore this, found the link at the bottom of the page. doh!
:?

nihonjin
Posts: 184
Joined: Sat Jun 18, 2005 11:59 am
Location: Brisbane

Post by nihonjin » Thu Oct 04, 2007 11:18 am

yes the new look website is getting harder and harder to find what im looking for.

Took me min or two to find the link to get to the forum.

Can i suggest that when you had the forum and webmail links on the first page at the top was more useful.

Thanks.

ForumAdmin
Posts: 3663
Joined: Sun Jan 04, 2004 2:31 pm
Location: Sydney

Post by ForumAdmin » Thu Oct 04, 2007 11:37 am

nihonjin wrote:yes the new look website is getting harder and harder to find what im looking for.

Took me min or two to find the link to get to the forum.

Can i suggest that when you had the forum and webmail links on the first page at the top was more useful.

Thanks.
Yes - we'll do that.

Shady
Posts: 436
Joined: Wed May 23, 2007 11:19 am

Post by Shady » Fri Oct 05, 2007 11:51 am

We are sorry for any inconvenience. It has been fixed to the top of the page.

dogwomble
Posts: 375
Joined: Sat Mar 17, 2007 12:21 am

Post by dogwomble » Tue Oct 09, 2007 8:27 pm

Good ones to remember though ...

http://forum.exetel.com.au
http://webmail.exetel.com.au

Although links are good too :)

WHOWANTSTOKNOW

Post by WHOWANTSTOKNOW » Tue Oct 30, 2007 5:22 pm

OMG... now I find that the links, which were once found at the top right hand side of the opening page to forums and the like, have disappeared. I have found this on each of my two computers AND via computers at my library.

I agree with a previous user, that it's getting difficult to navigate through to the forum!!! It was reported by xtl that it's been fixed... well, it hasn't for me.

Meaningful simple answer would be appreciated.

Klaas
Posts: 609
Joined: Sat Apr 03, 2004 1:48 pm
Location: Sydney

Post by Klaas » Tue Oct 30, 2007 6:03 pm

If you go to http://exetel.com.au you'll see a number of links across the bottom of the page - these will take you to the Helpdesk, the mirror, webmail, and the forums, along with an "about" link and a "contact" link.

If your monitor is set to a low resolution, you may need to scroll down.

WHOWANTSTOKNOW

Post by WHOWANTSTOKNOW » Tue Oct 30, 2007 6:53 pm

but Shady of xtl... a couple of posts back said that the issue had been fixed and the links returned as before
Shady said:
We are sorry for any inconvenience. It has been fixed to the top of the page.

Post Reply