Adding SSID on ZTE H268A

Modem setup, reviews and questions (All brands, including wireless modems)
Post Reply
TheGramas
Posts: 1
Joined: Wed Jan 23, 2019 9:59 pm

Adding SSID on ZTE H268A

Post by TheGramas » Fri Feb 01, 2019 10:17 am

hi
I have been provided ZTE H268A Router/Modem. It was pre configured to two SSID (One on 2.4Ghz and another on 5Ghz). I would like to add another SSID on 2.4Ghz for Guests at home. Currently the configuration screen does not have any option or link to add a new SSID. Is the router locked or does it not have that feature? My previous NBN provider's modem had option to add multiple SSID.

Thanks

User avatar
KavindaS
Forum Admin
Posts: 2255
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: Adding SSID on ZTE H268A

Post by KavindaS » Fri Feb 01, 2019 4:45 pm

TheGramas wrote:
Fri Feb 01, 2019 10:17 am
hi
I have been provided ZTE H268A Router/Modem. It was pre configured to two SSID (One on 2.4Ghz and another on 5Ghz). I would like to add another SSID on 2.4Ghz for Guests at home. Currently the configuration screen does not have any option or link to add a new SSID. Is the router locked or does it not have that feature? My previous NBN provider's modem had option to add multiple SSID.

Thanks
Welcome to the Exetel Forum :)

With the ZTE H268A provided modem, some features have restricted from the modem manufacturer by default. May be adding multiple SSIDs were part of this. However, I have escalated your query further with them, to get a confirmation or to have some guidelines on this. I will provide you a feedback, as soon as I have received their reply.

User avatar
KavindaS
Forum Admin
Posts: 2255
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: Adding SSID on ZTE H268A

Post by KavindaS » Sat Feb 02, 2019 4:54 am

KavindaS wrote:
Fri Feb 01, 2019 4:45 pm
TheGramas wrote:
Fri Feb 01, 2019 10:17 am
hi
I have been provided ZTE H268A Router/Modem. It was pre configured to two SSID (One on 2.4Ghz and another on 5Ghz). I would like to add another SSID on 2.4Ghz for Guests at home. Currently the configuration screen does not have any option or link to add a new SSID. Is the router locked or does it not have that feature? My previous NBN provider's modem had option to add multiple SSID.

Thanks
Welcome to the Exetel Forum :)

With the ZTE H268A provided modem, some features have restricted from the modem manufacturer by default. May be adding multiple SSIDs were part of this. However, I have escalated your query further with them, to get a confirmation or to have some guidelines on this. I will provide you a feedback, as soon as I have received their reply.
Please note that I have received the feedback from the ZTE support. Unfortunately they are unable to add multiple SSIDs with this modem. However, as a suggestion you may change one of the SSIDs (2.4Ghz or 5Ghz) for guests at home.

Post Reply