Static Route option missing in H268A

Modem setup, reviews and questions (All brands, including wireless modems)
Post Reply
andrewb2000
Posts: 2
Joined: Wed May 01, 2019 10:24 pm

Static Route option missing in H268A

Post by andrewb2000 » Thu May 02, 2019 9:22 pm

Hi,

I am trying to add a static route in my ZTE H268A but it doesn't have the option available as per the manual's directions. I go to Local Network > Routing > IPv4 and look for "Static Routing" but the option isn't there. I have "Policy Routing" in my H268A instead which isn't in the manual.

I am using this manual:
http://exewiki.exetel.com.au/images/3/3 ... ch2017.pdf

Section "5.3.1 Configure the Routing(IPv4)" > Static Routing is what I am trying to do.

Here is a print screen of what I do see in my modem. As you can see there is no Static Routing section.
ZTE H268A static routing missing.png
ZTE H268A static routing missing.png (46.33 KiB) Viewed 358 times
Can you please let me know how I should get the Static Routing option? Or, if I should be using a Routing Policy to achieve a static route can you please provide the manual or some instructions for this?

Thanks heaps.

Dushyanthan
Exetel Staff
Posts: 98
Joined: Tue Jun 19, 2018 1:13 pm
Location: Sydney

Re: Static Route option missing in H268A

Post by Dushyanthan » Thu May 02, 2019 11:17 pm

We will further check with our modem manufacturer regards to your query and will update you as soon as possible.

Dushyanthan
Exetel Staff
Posts: 98
Joined: Tue Jun 19, 2018 1:13 pm
Location: Sydney

Re: Static Route option missing in H268A

Post by Dushyanthan » Fri May 03, 2019 11:00 pm

Dushyanthan wrote:
Thu May 02, 2019 11:17 pm
We will further check with our modem manufacturer regards to your query and will update you as soon as possible.
We have sent you an email to the nominated email address with the requested information. Kindly refer to that. Reference number for this ticket is 14962922.

andrewb2000
Posts: 2
Joined: Wed May 01, 2019 10:24 pm

Re: Static Route option missing in H268A

Post by andrewb2000 » Sat May 25, 2019 4:18 pm

Thanks for getting back to me directly on this. Appreciate you reaching out to the vendor to get more information. Have you heard anything back from them? I've sent a few direct follow-up emails but haven't heard anything back yet.

Dushyanthan
Exetel Staff
Posts: 98
Joined: Tue Jun 19, 2018 1:13 pm
Location: Sydney

Re: Static Route option missing in H268A

Post by Dushyanthan » Sat May 25, 2019 9:24 pm

andrewb2000 wrote:
Sat May 25, 2019 4:18 pm
Thanks for getting back to me directly on this. Appreciate you reaching out to the vendor to get more information. Have you heard anything back from them? I've sent a few direct follow-up emails but haven't heard anything back yet.
Firstly I would like to sincerely apologize on behalf of Exetel for any inconvenience caused to you with this regard and for the delay in getting back to you. We have replied to the email which you sent us. Kindly go through with the email and update us.

Post Reply