High latency

Connection issues, drop outs or speed related faults for ADSL and ADSL2+ services
Locked
clintosd
Posts: 10
Joined: Wed Oct 29, 2008 4:18 pm
Location: Gosford

High latency

Post by clintosd » Wed Dec 31, 2008 2:05 pm

I have been having high latency this morning. Reset the modem a couple of times but still having the same problem. I have also noticed that over the last week my speeds have been less than a 1.5 connection.

The latest speedtest result.
Image

Traceroute
Tracing route to www.telstra.com [144.135.19.10]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms 1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 * * * Request timed out.
3 41 ms 33 ms 45 ms 10.0.1.25
4 35 ms 35 ms 35 ms 38.2.233.220.exetel.com.au [220.233.2.38]
5 328 ms 326 ms 367 ms 316.ge-5-0-0.GW5.SYD2.ALTER.NET [221.133.215.77]
6 338 ms 341 ms 336 ms 0.so-7-2-0.XT3.SYD2.ALTER.NET [210.80.33.189]
7 337 ms 339 ms 336 ms 0.ge-6-0-0.BR3.SYD2.Alter.Net [210.80.34.50]
8 344 ms 340 ms 337 ms FastEthernet2-2.ken17.Sydney.telstra.net [139.130.4.185]
9 321 ms 323 ms 320 ms TenGigabitEthernet8-1.pit1.Sydney.telstra.net [203.50.20.39]
10 334 ms 341 ms 342 ms pitt-tcom-r01 [139.130.185.254]
11 340 ms 333 ms 328 ms 144.135.19.84
12 324 ms 331 ms 410 ms 144.135.19.10

Trace complete.

CoreyPlover
Volunteer Site Admin
Posts: 5922
Joined: Sat Nov 04, 2006 2:24 pm
Location: Melbourne, VIC

Re: High latency

Post by CoreyPlover » Wed Dec 31, 2008 4:47 pm

Issue already reported in other threads: For further updates, please refer to http://forum.exetel.com.au/viewtopic.php?f=294&t=30223

Locked