Page 1 of 1

[RESOLVED] ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 8:41 am
by kogi
Problem fixed, move along, nothing to see here.

COOG exchange

Thursday 5/2/09 approx 8:30am

Loss of connection
Rebooted modem
Modem gives error. incorrect name and password for wan connection.
Rechecked username and password

Turned modem off for 5 mins.

Still shows error. incorrect name and password on wan connection

Re: Service down coog exchange

Posted: Thu Feb 05, 2009 8:55 am
by thermalben
All of my ADSL2+ NSW lines are down, as of 8:25am.

Re: Service down coog exchange

Posted: Thu Feb 05, 2009 9:01 am
by whoknows
I'm at BOTANY and it's not working here either.
The network graph for "Traffic To/From All ADSL2 (inc telephone) Users Via Optus" shows that everybody is having problems.
(https://www.exetel.com.au/members/a_mrt ... _adsl2.php)
My modem is telling me that "Incorrect Username or Password"...
Thank goodness for GPRS !!

Re: Service down coog exchange

Posted: Thu Feb 05, 2009 9:07 am
by jason54
There is no ASDL2 service in Frenchs Forest either

Re: Service down coog exchange

Posted: Thu Feb 05, 2009 9:27 am
by WillM
Mine was down too but just like magic it's back now... Also in NSW on Optus ADSL2

Re: Service down coog exchange

Posted: Thu Feb 05, 2009 9:58 am
by RazzaDazzla
Cronulla NSW, same problem.

Re: ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:13 am
by jmurty
my service, in Coogee, NSW, went down ~ 8:30 AM and as of <del>10:15 AM I still can't reach it</del> 10:20 AM appears to be working OK.

- james

Re: ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:14 am
by JasonM
The issue is settling - can you please turn off, wait 15 minutes and then reconnect?

Re: ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:20 am
by jason54
yep - turning off then on my modem has given me back internet!

Re: ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:36 am
by Scuzzbucket
My connection is back YIPEEEEEE. What was the problem? (other than there being no connection lol). Anyone know?
PS. I just noticed that the posted time on here is different to actual EDST which was 10:37AM EDST. Is Exetels internal clock wrong???

Re: ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:37 am
by kogi
Seems to be an optus problem. Resolved now
http://forum.exetel.com.au/viewtopic.php?f=297&t=30649

Re: [RESOLVED] ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:42 am
by Scuzzbucket
Thanks Kogi :)
What's with the internal clock?? Is it not in Australia?? posted times are 1 hour different?? I am posting this at 10:44AM now look at the posted time ..... what gives?

Re: [RESOLVED] ADSL2+ Service down multiple exchanges

Posted: Thu Feb 05, 2009 10:46 am
by JasonM
You need to adjust the timezone in Forum User Control Panel:
http://forum.exetel.com.au/ucp.php