QLD - Maroochydore slow speed

Connection issues, drop outs or speed related faults for ADSL and ADSL2+ services
Post Reply
Wartai
Posts: 37
Joined: Fri Nov 27, 2009 3:34 pm
Location: Maroochydore, QLD

QLD - Maroochydore slow speed

Post by Wartai » Thu Nov 14, 2013 2:09 am

Having really slow speeds right now, Am in Maroochydore QLD..

[`[*Test Results from <a href="http://www.ozspeedtest.com/bandwidth-te ... 596856">Oz Broadband Speed Test</a>*]`]
[(----------------------------------
Test run on [*14/11/2013*] @ [*02:07 AM*])]

[(Mirror: [*Exetel*]
Data: [*165 KB*]
Test Time: [*10.14 secs*])]

[(Your line speed is [*133 kbps*] (0.13 Mbps).
Your download speed is [*17 KB/s*] (0.02 MB/s). )]

angelos
Exetel Staff
Posts: 1068
Joined: Fri Nov 09, 2012 11:22 pm
Location: Australia

Re: QLD - Maroochydore slow speed

Post by angelos » Thu Nov 14, 2013 2:17 am

Wartai wrote:Having really slow speeds right now, Am in Maroochydore QLD..

[`[*Test Results from <a href="http://www.ozspeedtest.com/bandwidth-te ... 596856">Oz Broadband Speed Test</a>*]`]
[(----------------------------------
Test run on [*14/11/2013*] @ [*02:07 AM*])]

[(Mirror: [*Exetel*]
Data: [*165 KB*]
Test Time: [*10.14 secs*])]

[(Your line speed is [*133 kbps*] (0.13 Mbps).
Your download speed is [*17 KB/s*] (0.02 MB/s). )]
I have forwarded you an email to your nominated email address with a few tests to perform. Please reply with the results so that we can get this issue investigated further.

Your reference number for this case is 7305050.

Wartai
Posts: 37
Joined: Fri Nov 27, 2009 3:34 pm
Location: Maroochydore, QLD

Re: QLD - Maroochydore slow speed

Post by Wartai » Thu Nov 14, 2013 2:26 am

Thanks for the reply, but I think its back to normal, probably somethin goin on with the exchange, I was disconnected a couple times just before, but seems to be normal.. fingers crossed

angelos
Exetel Staff
Posts: 1068
Joined: Fri Nov 09, 2012 11:22 pm
Location: Australia

Re: QLD - Maroochydore slow speed

Post by angelos » Thu Nov 14, 2013 2:30 am

Wartai wrote:Thanks for the reply, but I think its back to normal, probably somethin goin on with the exchange, I was disconnected a couple times just before, but seems to be normal.. fingers crossed
You may have been disconnected for a short time when I was testing the line on this end, but if it is back to normal do keep monitoring it. Reply to the email if it comes back so that we may investigate the matter further. 8)

Post Reply