Page 1 of 1

Slow service speeds?

Posted: Thu Dec 12, 2013 10:28 pm
by Intensify
I have been knoticing over about the last 3 or so days my connection has degraded. I have basically gone from 30-60ms to over 120ms+ ping.
I did some speed tests tonight to show the results

http://www.speedtest.net/my-result/3160488821 - telstra
http://www.speedtest.net/my-result/3160491567 - optus
http://www.speedtest.net/my-result/3160495922 - Internode
http://www.speedtest.net/my-result/3160497879 - Vodafone

From the speedtests the vodafone is the only one thats decent for some odd reason. I have also knoticed my connection speed with my modem droped although not a large amount but might be related its currently sitting at 812 / 10674 kbps, i think from memory it was around 812 / 12000 kbps somewhere.

Re: Slow service speeds?

Posted: Thu Dec 12, 2013 11:28 pm
by Kaushalya
I have been knoticing over about the last 3 or so days my connection has degraded.
I have sent you an email to your nominated contact email address. Please reply us, so that we can test your connection further.
Your Ticket ID is: 7398699.

Re: Slow service speeds?

Posted: Fri Dec 13, 2013 12:02 am
by Intensify
Connection disconnected about 30 min ago ping since improved did you do something havent had a chance to test yet.

Re: Slow service speeds?

Posted: Fri Dec 13, 2013 2:05 am
by LodumS
Intensify wrote:Connection disconnected about 30 min ago ping since improved did you do something havent had a chance to test yet.
We have performed a port rebuild to your service. This might have improved the speeds. Please monitor the service, if the service deteriorate again please reply to the email we have sent you.