ADSL not working - no dial tone

Connection issues, drop outs or speed related faults for ADSL and ADSL2+ services
Post Reply
maestro
Posts: 85
Joined: Sat Jan 24, 2009 5:40 pm
Location: In front of my PC

ADSL not working - no dial tone

Post by maestro » Tue Jan 07, 2014 11:56 am

My ADSL went down yesterday and I found that I also had no dial tone. I have reported the fault to Telstra (Telstra phone, Exetel ADSL) and have let them know that there is non-Telstra ADSL on that line that has also stopped working.

Do I need to report a fault with Exetel as well?

CoreyPlover
Volunteer Site Admin
Posts: 5922
Joined: Sat Nov 04, 2006 2:24 pm
Location: Melbourne, VIC

Re: ADSL not working - no dial tone

Post by CoreyPlover » Tue Jan 07, 2014 12:01 pm

Personally, I'd just let Telstra investigate the "no dial tone" issue first. Quite likely that the ADSL will re-sync once the dial tone is restored. If not, try a power cycle (turn off for about 10 seconds, turn back on again) of your modem before logging an Exetel fault.
I am a volunteer moderator and not an Exetel staff member. As with all forum posts, mine do not constitute any "official" Exetel position. Support tickets may be logged via https://helpdesk.exetel.com.au or residentialsupport@exetel.com.au

maestro
Posts: 85
Joined: Sat Jan 24, 2009 5:40 pm
Location: In front of my PC

Re: ADSL not working - no dial tone

Post by maestro » Tue Jan 07, 2014 12:02 pm

OK, Thanks. Will do.

Post Reply