Constant Static

Bundled telephone and Wireline services

Constant Static

Postby j.leavy on Thu Apr 12, 2018 5:35 pm

Hi Support Team, for the past couple of weeks now I have been experiencing a lot of dropouts with my ADSL and static noise on the landline has been getting worse and worse. I have tried plugging the equipment (phone, and wifi router) into a different phone point in the house with no change. Have tried another handset, purchased a new in-line ADSL filter and still no change. Even when I unplug all the ADSL equipment from the line and just leave the phone connected the static is still unbearable and can barely hear the dial tone.

Can the line please be tested to see if its showing a fault?
j.leavy
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 7:57 pm
Location: Brisbane

Re: Constant Static

Postby KavindaS on Fri Apr 13, 2018 1:55 pm

Hi Support Team, for the past couple of weeks now I have been experiencing a lot of dropouts with my ADSL and static noise on the landline has been getting worse and worse. I have tried plugging the equipment (phone, and wifi router) into a different phone point in the house with no change. Have tried another handset, purchased a new in-line ADSL filter and still no change. Even when I unplug all the ADSL equipment from the line and just leave the phone connected the static is still unbearable and can barely hear the dial tone.

Can the line please be tested to see if its showing a fault?

If the issue is still persisting, PM me your 10 digit telephone number of the service or any existing support ticket reference number and I will check on this.
User avatar
KavindaS
Forum Admin
 
Posts: 1723
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney


Return to “%s” Telephone issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest