My Optus wireline number is not listed

Bundled telephone and Wireline services
Post Reply
gong_guy
Posts: 209
Joined: Mon Oct 11, 2004 11:06 am

My Optus wireline number is not listed

Post by gong_guy » Mon Aug 22, 2011 10:53 am

Hello

I just checked the phone book and on-line in the white pages on a whim and found out my wireline phone number is no longer listed.

I have been on a bundled Optus plan with Exetel for years and I have always been listed. I just checked the user facilities and "Unlisted number" is NOT selected.

I checked a friend close by who is also on the a similar Exetel plan and he is not listed either. He was last phone book.

Has something changed? I would like to be listed.

Thanks

Himantha
Exetel Staff
Posts: 181
Joined: Fri May 11, 2007 1:44 am

Re: My Optus wireline number is not listed

Post by Himantha » Mon Aug 22, 2011 4:12 pm

gong_guy,

Could you please PM me your service details, so that I will be able to check with our supplier.

Himantha
Exetel Staff
Posts: 181
Joined: Fri May 11, 2007 1:44 am

Re: My Optus wireline number is not listed

Post by Himantha » Tue Aug 23, 2011 11:58 am

Thanks for the PM :) I've e-mail you details which I required to organize the whitepages listing, these details has been sent to your main contact e-mail, please respond as soon as possible so that we can submit these details with our supplier. (Ref- 4353786)

Himantha
Exetel Staff
Posts: 181
Joined: Fri May 11, 2007 1:44 am

Re: My Optus wireline number is not listed

Post by Himantha » Thu Aug 25, 2011 11:15 am

Your information has been sent to Sensis, usually they will take ten to fourteen days to activate the listing.

aussierod
Posts: 28
Joined: Wed Dec 17, 2008 10:53 pm
Location: Qld

Re: My Optus wireline number is not listed

Post by aussierod » Mon Sep 14, 2015 5:48 pm

Hello, we're currently not listed either.

I have turned off 'unlisted number' in the control panel

Please have us listed in the Whitepages also.

Thank you.

NIrmitha
Exetel Staff
Posts: 197
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:05 pm

Re: My Optus wireline number is not listed

Post by NIrmitha » Mon Sep 14, 2015 10:43 pm

aussierod wrote:Post by aussierod on Mon Sep 14, 2015 6:18 pm
Hello, we're currently not listed either.

I have turned off 'unlisted number' in the control panel

Please have us listed in the Whitepages also.

Thank you.
I have sent you an e-mail requesting some details. Please respond for us to proceed the listening :)

Post Reply