Please Use This Thread To Advise Exetel Of Typos/Errors

Queries, errors or glitches regarding Member facilities
bodogbodog
Posts: 296
Joined: Fri Nov 05, 2004 8:38 pm
Location: Sydney

Time to remove the snow flakes from the front page?

Post by bodogbodog » Wed Jan 09, 2008 1:05 pm

It must be time to remove the Christmas / Snow Flake theme from the home page of www.exetel.com.au now

thomashouseman
Posts: 750
Joined: Thu Mar 18, 2004 12:06 pm
Location: Toongabbie
Contact:

Post by thomashouseman » Wed Jan 09, 2008 2:21 pm

The pictures of the birds links at https://www.exetel.com.au/members/pa_honey.php fail.

Edwin
Posts: 93
Joined: Wed Jan 21, 2004 6:25 am
Location: Sydney

Changing From ADSL1 To Optus ADSL2 - No Plan details

Post by Edwin » Wed Jan 09, 2008 3:24 pm

Hi,

When changing from ADSL1 to Optus ADSL2 today, using the member facilities, I noticed that the confirmation pages do not display the new plan details. I have a screen shot of this (which I can email to Exetel if needed).

Cheers,
Edwin

Tafkam
Posts: 323
Joined: Sat Nov 13, 2004 8:50 pm
Location: Northern Rivers NSW

Post by Tafkam » Wed Jan 09, 2008 5:09 pm

I think the snowflakes went a while ago. They're not on mine anymore....

bodogbodog
Posts: 296
Joined: Fri Nov 05, 2004 8:38 pm
Location: Sydney

Post by bodogbodog » Wed Jan 09, 2008 5:18 pm

Tafkam wrote:They're not on mine anymore....
They were there when I posted earlier this afternoon and have subsequently been removed

Quick response from Exetel

IanS
Posts: 268
Joined: Fri Jun 25, 2004 11:32 pm
Location: Newcastle

Post by IanS » Sat Jan 12, 2008 1:32 pm

The user facilities view/change IP menu it reads...

Price For Changing IP
First Ten Requests Charge: $0.00
Thirty-first And Subsequent Request Charge: $20.00

Then further down...

Conditions For IP Change Request
The first thirty change requests are not charged
The thirty-first and subsequent change charge is $20.00

ForumAdmin
Exetel Staff
Posts: 3663
Joined: Sun Jan 04, 2004 2:31 pm
Location: Sydney

Post by ForumAdmin » Sat Jan 12, 2008 3:17 pm

IanS wrote:The user facilities view/change IP menu it reads...

Price For Changing IP
First Ten Requests Charge: $0.00
Thirty-first And Subsequent Request Charge: $20.00

Then further down...

Conditions For IP Change Request
The first thirty change requests are not charged
The thirty-first and subsequent change charge is $20.00
Thank you - I'll ask for it to be fixed.

sh0nky
Posts: 143
Joined: Sat Sep 15, 2007 9:09 pm
Location: Bankstown/Cronulla

mobile plan change

Post by sh0nky » Sat Jan 12, 2008 6:34 pm

Hi, I'm trying to change my mobile plan from $5 to a $20 cap plan. Firstly i believe this option is under the wrong heading of ''Hosting''. It would be better placed under the ''plan'' option. Having finally found where to change my plan, i then find there are no Cap plans offered, only the other plans are shown. Not sure if this issue is just confined to wireless facilities or not.

cheers Scott

ForumAdmin
Exetel Staff
Posts: 3663
Joined: Sun Jan 04, 2004 2:31 pm
Location: Sydney

Re: mobile plan change

Post by ForumAdmin » Sat Jan 12, 2008 7:39 pm

sh0nky wrote:Hi, I'm trying to change my mobile plan from $5 to a $20 cap plan. Firstly i believe this option is under the wrong heading of ''Hosting''. It would be better placed under the ''plan'' option. Having finally found where to change my plan, i then find there are no Cap plans offered, only the other plans are shown. Not sure if this issue is just confined to wireless facilities or not.

cheers Scott
I've asked a sysadmin to check.

raymond
Exetel Staff
Posts: 345
Joined: Thu Mar 04, 2004 2:46 pm

Re: mobile plan change

Post by raymond » Sun Jan 13, 2008 10:03 am

sh0nky wrote:Hi, I'm trying to change my mobile plan from $5 to a $20 cap plan. Firstly i believe this option is under the wrong heading of ''Hosting''. It would be better placed under the ''plan'' option. Having finally found where to change my plan, i then find there are no Cap plans offered, only the other plans are shown. Not sure if this issue is just confined to wireless facilities or not.

cheers Scott
It has been modified. You are able to change the to cap plan under "Other Services".

raymond
Exetel Staff
Posts: 345
Joined: Thu Mar 04, 2004 2:46 pm

Post by raymond » Sun Jan 13, 2008 10:15 am

IanS wrote:The user facilities view/change IP menu it reads...

Price For Changing IP
First Ten Requests Charge: $0.00
Thirty-first And Subsequent Request Charge: $20.00

Then further down...

Conditions For IP Change Request
The first thirty change requests are not charged
The thirty-first and subsequent change charge is $20.00
Ten has been changed to Thirty.

bodogbodog
Posts: 296
Joined: Fri Nov 05, 2004 8:38 pm
Location: Sydney

Post by bodogbodog » Mon Jan 14, 2008 4:51 pm

bodogbodog wrote:
Tafkam wrote:They're not on mine anymore....
They were there when I posted earlier this afternoon and have subsequently been removed

Quick response from Exetel

It appears we have had another snow storm in North Sydney as the snow flakes are now back on www.exetel.com.au :D - along with the Merry Christmas greeting

Can you make them go away and the sun might come out again!

sh0nky
Posts: 143
Joined: Sat Sep 15, 2007 9:09 pm
Location: Bankstown/Cronulla

Post by sh0nky » Mon Jan 14, 2008 5:00 pm

Normal home page here..no snow flakes no xmas greeting..just checked it..

bodogbodog
Posts: 296
Joined: Fri Nov 05, 2004 8:38 pm
Location: Sydney

Post by bodogbodog » Mon Jan 14, 2008 6:39 pm

sh0nky wrote:Normal home page here..no snow flakes no xmas greeting..just checked it..
Appears to have blown over now - no snow flakes anymore (although I have now relocated to home) :D

I'll blow away my temp files at work tommorrow and see if it's still there

Edit: Just checked at work and the snow flakes are no longer appearing - storms over :lol:
Last edited by bodogbodog on Tue Jan 15, 2008 10:05 am, edited 1 time in total.

sh0nky
Posts: 143
Joined: Sat Sep 15, 2007 9:09 pm
Location: Bankstown/Cronulla

Post by sh0nky » Mon Jan 14, 2008 8:27 pm

Hi, I'm wanting to change my mobile plan. Im getting a message saying i don't have a mobile account which is just not true. I have been trying to change my plan now for 1 week and have had trouble at every stage (see above). The wireless facilities have been a mess for sometime now.I sent a email to exetel voice last week asking these same things and if they could change my plan for me since the site didnt allow it. I didn't even get a reply back..quite annoying considering its a website issue beyond my control and i'm trying to save myself money by changing my plan.

cheers Scott

Post Reply