0.00%

Queries, errors or glitches regarding Member facilities
elseano
Posts: 9
Joined: Sat Jul 18, 2009 10:06 am

0.00%

Post by elseano » Thu Dec 03, 2009 2:04 pm

i changed my plan and scince the start of the month my percentage is not updating.
can anybody tell me how to fix this?

Current Month's ADSL Usage (view detailed)
Your Usage From: 01-December-2009 (Updated at 2009-12-03 12:58:58)

Peak | Period Option:
4.57 GB / 0 GB (0.00%)
Off-Peak | Period Option:
3.09 GB / No Charge (0.00%)
Monthly Progress
3 / 31 (10%)
Uncharged Plan Maximum Off Peak Download 81 gbytes

Usage Meter Server Time is 2009-12-03 01:55:33 PM.
Downloads are currently being metered as offpeak usage.

JasonM

Re: 0.00%

Post by JasonM » Thu Dec 03, 2009 2:12 pm

This has been fixed, the service was 'cancelled' recently due to a change on your telephone line, I've verified the service is not actually cancelled, and made the service active again.

elseano
Posts: 9
Joined: Sat Jul 18, 2009 10:06 am

Re: 0.00%

Post by elseano » Thu Dec 03, 2009 3:36 pm

sweet
thanks mate

elseano
Posts: 9
Joined: Sat Jul 18, 2009 10:06 am

Re: 0.00%

Post by elseano » Fri Dec 04, 2009 8:47 am

Hi there
my offpeak is still reading at 0.00% can this also be fixed

cheers

exeusersh
Posts: 48
Joined: Wed Apr 04, 2007 8:44 pm
Location: Cumbalum NSW

Re: 0.00%

Post by exeusersh » Wed Jan 27, 2010 5:04 am

My usage meters (current and history) are reading zero this morning.
I'm on ADSL1 in Ballina if that matters.

vk3xem
Posts: 910
Joined: Wed Apr 23, 2008 6:45 pm
Location: HEALESVILLE
Contact:

Re: 0.00%

Post by vk3xem » Wed Jan 27, 2010 5:13 am

Yes, all my meters are showing the same!
The views I present are that of my own and NOT of any organisation I may belong to.

73 de Simon, VK3XEM

flak
Posts: 153
Joined: Thu May 20, 2004 7:17 am

Re: 0.00%

Post by flak » Wed Jan 27, 2010 6:07 am

Same here. Current and previous monthsnshowing zero.

Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 6003
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: 0.00%

Post by Dazzled » Wed Jan 27, 2010 6:09 am

XML meters are at nought also.

bigteez
Posts: 27
Joined: Fri Jan 13, 2006 10:50 am

Re: 0.00%

Post by bigteez » Wed Jan 27, 2010 7:03 am

I have the same issue as the others.
Last edited by bigteez on Wed Jan 27, 2010 4:50 pm, edited 1 time in total.

vk3xem
Posts: 910
Joined: Wed Apr 23, 2008 6:45 pm
Location: HEALESVILLE
Contact:

Re: 0.00%

Post by vk3xem » Wed Jan 27, 2010 11:17 am

All my meters have returned to normal.
The views I present are that of my own and NOT of any organisation I may belong to.

73 de Simon, VK3XEM

exeusersh
Posts: 48
Joined: Wed Apr 04, 2007 8:44 pm
Location: Cumbalum NSW

Re: 0.00%

Post by exeusersh » Wed Jan 27, 2010 9:55 pm

My meter does show non-zero values now, but they apparently have not been updated lately:

"Your Usage From: 01-January-2010 (Updated at 2010-01-27 01:28:12)"

as read from the top of this page: https://www.exetel.com.au/members/home.php

It seems 20 hours out of date.

Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 6003
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: 0.00%

Post by Dazzled » Wed Jan 27, 2010 10:04 pm

XML meters are also dated last night. It's partially fixed, so somebody is onto it.

blerton
Posts: 7
Joined: Tue Sep 23, 2008 1:37 pm
Location: Brisbane

Re: 0.00%

Post by blerton » Thu Jan 28, 2010 10:33 am

vk3xem wrote:All my meters have returned to normal.
All my values are stuck on zero - that's both uploads and downloads, peak and off-peak and for both 27th and 28th so far.

For the first time ever, I need to watch my usage closely and that's a bit hard at the moment. Is everybody else 'flying blind' too?

I would have thought there would be more discussion about this problem. If there is I can't see it...

thalamic
Posts: 63
Joined: Sat Feb 23, 2008 10:40 pm
Location: Sydney

Re: 0.00%

Post by thalamic » Thu Jan 28, 2010 4:36 pm

It was fixed yesterday, but now it's broken again.

ManUtdFans
Posts: 221
Joined: Wed Aug 18, 2004 3:01 pm

Re: 0.00%

Post by ManUtdFans » Thu Jan 28, 2010 4:44 pm

Common Exetel.
My metre also shows 27 and 28th are all 0 MB usage.

Post Reply