Page 1 of 1

HSPA Useage Meter Error

Posted: Fri Aug 06, 2010 10:27 pm
by BraM
Greetings,

I've just activated my HSPA (WB OA1) account today.

My initial (immediate) visit to my HSPA member facilities had my usage meter already at 20 MB/100 MB. An hour later it's pegged at 30.42 MB/100 MB.

What gives?

Pro-Rata?... System glitch?

Any help or advice would be very much appreciated.

Re: HSPA Useage Meter Error

Posted: Sat Aug 07, 2010 12:58 am
by James
BraM wrote:Greetings,

I've just activated my HSPA (WB OA1) account today.

My initial (immediate) visit to my HSPA member facilities had my usage meter already at 20 MB/100 MB. An hour later it's pegged at 30.42 MB/100 MB.

What gives?

Pro-Rata?... System glitch?

Any help or advice would be very much appreciated.
It should be pro-rata.

Re: HSPA Useage Meter Error

Posted: Sat Aug 07, 2010 5:27 am
by BraM
James wrote:It should be pro-rata.
I see... But it's at just under a third of my D/L quota and we are not yet a third way through the month.

I'll keep an eye on it.

Thanks.

Re: HSPA Useage Meter Error

Posted: Sun Aug 08, 2010 3:46 pm
by BraM
Back at 20 MB/100 MB.

Curious.