Business detailed usage page stuck on old dates

Queries, errors or glitches regarding Member facilities
Post Reply
tbishop
Posts: 9
Joined: Mon Nov 14, 2011 7:12 am
Location: Bendigo, Victoria

Business detailed usage page stuck on old dates

Post by tbishop » Fri Oct 03, 2014 4:26 pm

Hello,
When I load the detailed usage page in our business members area (https://www.exetel.com.au/business_memb ... etails.php) it is stuck on showing usage from 28 July to 27 August 2014.
Can this be fixed?

KavindaS
Exetel Staff
Posts: 2714
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: Business detailed usage page stuck on old dates

Post by KavindaS » Fri Oct 03, 2014 5:28 pm

tbishop wrote:Hello,
When I load the detailed usage page in our business members area (https://www.exetel.com.au/business_memb ... etails.php) it is stuck on showing usage from 28 July to 27 August 2014.
Can this be fixed?
I will get this check with our developing team and update you ASAP.

KavindaS
Exetel Staff
Posts: 2714
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: Business detailed usage page stuck on old dates

Post by KavindaS » Fri Oct 03, 2014 8:42 pm

KavindaS wrote:
tbishop wrote:Hello,
When I load the detailed usage page in our business members area (https://www.exetel.com.au/business_memb ... etails.php) it is stuck on showing usage from 28 July to 27 August 2014.
Can this be fixed?
I will get this check with our developing team and update you ASAP.
As I have just got confirmed, there was a issue and it has been fixed now. I have checked in your usage meter area and it is now properly updated. Feel free to contact us if further investigation require.

Post Reply