Page 1 of 1

hspa setting for htc Tytn

Posted: Sun May 22, 2011 10:27 pm
by eandre
i have this phone http://www.gsmarena.com/htc_tytn-1659.php
I am running window mobile 5.2
in setting my connection is "my extel ISP"
select a modemis cellerline (GPRS,3G)
acces point name is exetl1
user name is balnck
password is blank
domain is blank
under advance TCP/IP menu user server -assingIP address is enabled
under server menu use server -assigned address is enabled.

when I try to connect via intenet explore to Exetel.com.au via google google I get connecting to gprs,3g
the THIS MESSAGE
the answering modem has disconnect check your settings
what do I need to get connected to exetel hspa wireless.

Re: hspa setting for htc Tytn

Posted: Mon May 23, 2011 7:45 am
by thomashouseman
Access point name should be "exetel1" not "exetl1"

Re: hspa setting for htc Tytn

Posted: Mon May 23, 2011 11:31 am
by shoner
eandre wrote:i have this phone http://www.gsmarena.com/htc_tytn-1659.php
I am running window mobile 5.2
in setting my connection is "my extel ISP"
select a modemis cellerline (GPRS,3G)
acces point name is exetl1
user name is balnck
password is blank
domain is blank
under advance TCP/IP menu user server -assingIP address is enabled
under server menu use server -assigned address is enabled.

when I try to connect via intenet explore to Exetel.com.au via google google I get connecting to gprs,3g
the THIS MESSAGE
the answering modem has disconnect check your settings
what do I need to get connected to exetel hspa wireless.
Can you PM me your service details?

Re: hspa setting for htc Tytn

Posted: Mon May 23, 2011 1:59 pm
by eandre
thanks Thom
Access point name is exetel1 (my forum posting was a typing error)
Is there anything you can suggest I try, before worrying exetel staff/help people.
8)

Re: hspa setting for htc Tytn

Posted: Mon May 23, 2011 2:04 pm
by thomashouseman
Nah, I'd suggest PM'ing Shoner above as requested.
You'll probably get a surprise phone call 30 min later...
They're pretty efficient normally.

T.

Re: hspa setting for htc Tytn

Posted: Tue May 24, 2011 12:53 am
by thejeg
eandre wrote:Is there anything you can suggest I try, before worrying exetel staff/help people.
8)
Unless you shoot an email to residentialsupport@exetel.com.au quoting this forum thread......