Usage meter is not correct after switching to NBN

Services provided via NBN Co, Opticomm, Open Networks, Red Train, LBN Co, and TPG FttB
Post Reply
rsrivastava
Posts: 1
Joined: Fri Jun 12, 2015 11:03 pm
Location: Sydney

Usage meter is not correct after switching to NBN

Post by rsrivastava » Fri Nov 03, 2017 8:32 am

After switching from ADSL to NBN, I am noticing that the Usage meter is showing enormously high usage as compared to the time when I had ADSL.
Has any one else noticed the same.

User avatar
KavindaS
Forum Admin
Posts: 1858
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: Usage meter is not correct after switching to NBN

Post by KavindaS » Fri Nov 03, 2017 5:06 pm

rsrivastava wrote:After switching from ADSL to NBN, I am noticing that the Usage meter is showing enormously high usage as compared to the time when I had ADSL.
Has any one else noticed the same.
If you still notice the same, PM me the service number and I will check on this and confirm.

Post Reply