System instability?

Services provided via NBN Co, Opticomm, Open Networks, Red Train, LBN Co, and TPG FttB
Post Reply
Brooksy
Posts: 62
Joined: Mon Feb 01, 2010 5:24 pm
Location: NSW

System instability?

Post by Brooksy » Tue Jul 09, 2019 9:33 am

Service was fine until about 30mins ago, then fell over.
Connected via hotspot and got the speedtest page up then switched back to hard wire connection to see if it would test, but only got the message "LATENCY TEST ERROR
Could not connect to the test server. A firewall could be blocking the connection or the server might be having some issues. Please try again later."
Switched back to hotspot connection to post this.

Any ideas what is going on as this is a common fault, happens several times a week.

Brooksy
Posts: 62
Joined: Mon Feb 01, 2010 5:24 pm
Location: NSW

Re: System instability?

Post by Brooksy » Tue Jul 09, 2019 9:38 am

Tested connection via hotspot (4G)

Last Result:
Download Speed: 681 kbps (85.1 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 7705 kbps (963.1 KB/sec transfer rate)
09/07/2019, 09:35:35

Even 4G playing up.

Brooksy
Posts: 62
Joined: Mon Feb 01, 2010 5:24 pm
Location: NSW

Re: System instability?

Post by Brooksy » Tue Jul 09, 2019 10:51 am

Service back, but took its time :)

Last Result:
Download Speed: 47573 kbps (5946.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 17583 kbps (2197.9 KB/sec transfer rate)
09/07/2019, 10:49:47

KavindaS
Exetel Staff
Posts: 2715
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: System instability?

Post by KavindaS » Tue Jul 09, 2019 8:20 pm

Brooksy wrote:
Tue Jul 09, 2019 10:51 am
Service back, but took its time :)

Last Result:
Download Speed: 47573 kbps (5946.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 17583 kbps (2197.9 KB/sec transfer rate)
09/07/2019, 10:49:47
We had few outages as notified in the forums, and it has been resolved now.

Brooksy
Posts: 62
Joined: Mon Feb 01, 2010 5:24 pm
Location: NSW

Re: System instability?

Post by Brooksy » Wed Jul 10, 2019 9:40 am

KavindaS wrote:
Tue Jul 09, 2019 8:20 pm

We had few outages as notified in the forums, and it has been resolved now.
Yeah? Really? I don't think so.There was nothing posted in the "Current maintenance & outage updates" at all!! Last posted there was 8th July, and the last post relates to ADSL and posted today!! If there WAS mention of this, where was it posted and why was it NOT posted in the appropriate thread?

Had I found a post relating to it I would NOT have started this thread.
Stop the BS! In what thread was notification of this posted?

James
Exetel Staff
Posts: 2020
Joined: Mon May 09, 2005 10:27 pm

Re: System instability?

Post by James » Wed Jul 10, 2019 12:50 pm

Kavinda's post is wrong, my apologies for this misinformation.

Post Reply