Can i set up my voicemail using a POTS dial in?

VOIP setup and troubleshooting
Post Reply
GLOpro
Posts: 96
Joined: Thu Apr 10, 2008 11:36 pm
Location: Sydney

Can i set up my voicemail using a POTS dial in?

Post by GLOpro » Tue Jul 15, 2008 6:56 pm

Is there a way to call in to access voicemail messages when i have no internet access?

Presumably this way, i would be able to set up my voice message too.

DylanF
Exetel Staff
Posts: 200
Joined: Tue Sep 13, 2005 2:28 pm
Location: Sydney

Re: Can i set up my voicemail using a POTS dial in?

Post by DylanF » Wed Jul 16, 2008 8:39 am

GLOpro wrote:Is there a way to call in to access voicemail messages when i have no internet access?

Presumably this way, i would be able to set up my voice message too.
Currently there is no way that you can check voicemail externally. You do have an option of having voicemail messages emailed to you as an attachment - you can enable this through your user facilities area.

GLOpro
Posts: 96
Joined: Thu Apr 10, 2008 11:36 pm
Location: Sydney

Re: Can i set up my voicemail using a POTS dial in?

Post by GLOpro » Wed Jul 16, 2008 8:54 am

ok, so just to clarify, i cant call my voip DID and (for example) hit the # button and be prompted to enter a pin?

Post Reply