Page 1 of 1

What is Exeteles STUN server address?

Posted: Sun Jul 20, 2008 11:16 am
by GLOpro
Im trying some new config at home and would like to know what Exetels STUN Server is?

Thanks

Re: What is Exeteles STUN server address?

Posted: Sun Jul 20, 2008 11:20 am
by outbush
GLOpro wrote:Im trying some new config at home and would like to know what Exetels STUN Server is?
Somebody correct me if I am wrong, but I'm sure Exetel does not use STUN server settings.

Re: What is Exeteles STUN server address?

Posted: Sun Jul 20, 2008 9:49 pm
by roby
try stun.fwdnet.net port 3478 that is what my netcomm is set to it is not exetell's