Voip DID with HSPA C1 - W account?

VOIP setup and troubleshooting
Post Reply
egort
Posts: 10
Joined: Wed May 24, 2006 9:53 pm

Voip DID with HSPA C1 - W account?

Post by egort » Sat Mar 21, 2009 3:47 pm

I already have a bundled ADSL1 account which includes a Voip number. Recently, I got the 3G HSPA C1 - W account, which was (as far as I can make out) supposed to include a DID as well. How do I go about setting up the extra DID, because there seems to be nothing about it on the HSPA account page.

Evert

shermanf
Exetel Staff
Posts: 147
Joined: Fri Aug 17, 2007 11:51 am
Location: Sydney

Re: Voip DID with HSPA C1 - W account?

Post by shermanf » Mon Mar 23, 2009 9:02 am

Can you please PM me your HSPA service number

egort
Posts: 10
Joined: Wed May 24, 2006 9:53 pm

Re: Voip DID with HSPA C1 - W account?

Post by egort » Mon Mar 23, 2009 9:32 am

Thanks shermanf. Reply sent.

Evert

shermanf
Exetel Staff
Posts: 147
Joined: Fri Aug 17, 2007 11:51 am
Location: Sydney

Re: Voip DID with HSPA C1 - W account?

Post by shermanf » Mon Mar 23, 2009 9:45 am

To order a Voip DID number for your HSPA account, please log into your HSPA members facilities and select >VOIP then >order VOIP service and from there you can select a DID number

egort
Posts: 10
Joined: Wed May 24, 2006 9:53 pm

Re: Voip DID with HSPA C1 - W account?

Post by egort » Mon Mar 23, 2009 9:57 am

Thanks for clearing that up.

Evert

Post Reply