Registering Second Exetel Account on CP470ip

VOIP setup and troubleshooting
Post Reply
pelargic
Posts: 7
Joined: Thu Aug 26, 2010 12:25 pm
Location: dj's locker

Registering Second Exetel Account on CP470ip

Post by pelargic » Mon Sep 20, 2010 3:52 pm

Hi,
I am trying to set up a second Exetel account on a CP470ip but it is not registering.
I have set it up exactly the same as my first account except for the user name and password.

Thanks

Warren

Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 6003
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: Registering Second Exetel Account on CP470ip

Post by Dazzled » Mon Sep 20, 2010 4:37 pm

These devices can register multiple IP accounts (I am not sure what happens when the same proxy is used twice) . Select IP2 Other Provider #2 (and don't forget to make it active when done). Select Edit, then "other" until you get to the detailed screens. Then it's like the previous Exetel account, so for example, you don't need STUN --
Auth Name: Your 2nd DID
Auth Password: your 2nd account p/w
User Name: Your 2nd DID
Display name: Your 2nd DID
Proxy/Registrar: 58.96.1.2, port 5060
etc and Set (to save).

You dial using the #suffix.

The manual/data sheet are written as though the VoIP providers are different.

The only full user manual I know of online is at diplodocs.com, in French. Mynetfone has a simple one account guide at https://www.mynetfone.com.au/media/supp ... 0Guide.pdf but they are also a preconfigured provider.

Edit: I found an English language manual here - http://en.wiki.edpnet.be/images/d/d0/C4 ... nglish.pdf
Another edit: There's a fabulous thread on these at http://forums.whirlpool.net.au/archive/927308

pelargic
Posts: 7
Joined: Thu Aug 26, 2010 12:25 pm
Location: dj's locker

Re: Registering Second Exetel Account on CP470ip

Post by pelargic » Tue Sep 21, 2010 5:25 pm

Thanks for your reply.
It was an error at Exetel.
All is go.
So it is possible to use multiple accounts from the same VSP on the CP470ip.

Warren

Dazzled
Volunteer Site Admin
Posts: 6003
Joined: Mon Nov 13, 2006 1:16 pm
Location: Sydney

Re: Registering Second Exetel Account on CP470ip

Post by Dazzled » Tue Sep 21, 2010 5:34 pm

Thanks for the feedback. I've only seen these with different providers, and the manuals suggest that is what is allowed for. There's nothing in the setup that seems to restrict 2 accounts from Exetel, though.

kenobiajay
Posts: 89
Joined: Fri Nov 17, 2006 5:05 pm
Location: Sydney, New South Wales

Re: Registering Second Exetel Account on CP470ip

Post by kenobiajay » Thu Sep 23, 2010 9:10 pm

pelargic wrote:Thanks for your reply.
It was an error at Exetel.
All is go.
So it is possible to use multiple accounts from the same VSP on the CP470ip.

Warren
I have the same Exetel voip account registered twice on the c470ip (IP1 and IP6 in my case). This way, I can have two concurrent outgoing calls using the same account.

Post Reply