Page 1 of 1

Blackberry Plans

Posted: Thu Jul 21, 2011 2:48 pm
by rm555
I see that your Blackberry plans are up on your website:

http://www.exetel.com.au/residential-mo ... erry_plans

No mention of contract periods or activation fees on the order forms yet but can you give an indication of what they'll be since I'm keen to sign up.

And would it be possible to port an existing CAP service to it and if so, I suppose the same SIM card can be used?

Thanks.

Re: Blackberry Plans

Posted: Thu Jul 21, 2011 2:52 pm
by rukshani
rm555 wrote:I see that your Blackberry plans are up on your website:

http://www.exetel.com.au/residential-mo ... erry_plans

No mention of contract periods or activation fees on the order forms yet but can you give an indication of what they'll be since I'm keen to sign up.

And would it be possible to port an existing CAP service to it and if so, I suppose the same SIM card can be used?

Thanks.
I have passed this on to a sales representative who will soon advise you on this.

Re: Blackberry Plans

Posted: Thu Jul 21, 2011 6:32 pm
by remosha
rm555 wrote:I see that your Blackberry plans are up on your website:

http://www.exetel.com.au/residential-mo ... erry_plans

No mention of contract periods or activation fees on the order forms yet but can you give an indication of what they'll be since I'm keen to sign up.

And would it be possible to port an existing CAP service to it and if so, I suppose the same SIM card can be used?

Thanks.
The plans are up on the website just to build awareness. These will be made available after 1st August 2011.

Re: Blackberry Plans

Posted: Wed Aug 03, 2011 4:51 pm
by rm555
rm555 wrote:would it be possible to port an existing CAP service to it and if so, I suppose the same SIM card can be used?
Now that the Blackberry plans are live, can we find out the answer to this please?

Re: Blackberry Plans

Posted: Wed Aug 03, 2011 5:13 pm
by rukshani
rm555 wrote:
rm555 wrote:would it be possible to port an existing CAP service to it and if so, I suppose the same SIM card can be used?
Now that the Blackberry plans are live, can we find out the answer to this please?
A sales representative will soon answer you on this.