Page 1 of 1

Porting mobile number between exetel plans

Posted: Mon Sep 03, 2012 7:24 pm
by jumpslashtechnique
Hi,

I have a SIM with the CAP19 plan (SIM A) and another with the M15 plan (SIM B).

I would like to cancel the CAP19 service and port the number over to SIM B so that i will only have one SIM.

Can anyone give me advice on how to do this? I haven't cancelled the SIM A because i thought someone else may get my number. I haven't found a simple way to do this on the website either.

Thanks very much for your assistance.

Jump.

Re: Porting mobile number between exetel plans

Posted: Mon Sep 03, 2012 7:57 pm
by stevecJ
jumpslashtechnique wrote:Hi,

I have a SIM with the CAP19 plan (SIM A) and another with the M15 plan (SIM B).

I would like to cancel the CAP19 service and port the number over to SIM B so that i will only have one SIM.

Can anyone give me advice on how to do this? I haven't cancelled the SIM A because i thought someone else may get my number. I haven't found a simple way to do this on the website either.

Thanks very much for your assistance.

Jump.
Hi,

I have asked a sales representative to advise you on this.

Re: Porting mobile number between exetel plans

Posted: Mon Sep 03, 2012 9:07 pm
by Venurukshi
stevecJ wrote:
jumpslashtechnique wrote:Hi,

I have a SIM with the CAP19 plan (SIM A) and another with the M15 plan (SIM B).

I would like to cancel the CAP19 service and port the number over to SIM B so that i will only have one SIM.

Can anyone give me advice on how to do this? I haven't cancelled the SIM A because i thought someone else may get my number. I haven't found a simple way to do this on the website either.

Thanks very much for your assistance.

Jump.
We are unable to port a number over to an existing active service. You may change the plan from Cap19 (SIM A) to a M15 through your member's facility and cancel the current M15 plan (SIM B).

Re: Porting mobile number between exetel plans

Posted: Mon Sep 03, 2012 10:02 pm
by jumpslashtechnique
thanks for getting back to me.

Let's say that i did this, i.e. changed Sim A to an M15 plan, would i be able to port a number from another carrier over to it?

Re: Porting mobile number between exetel plans

Posted: Tue Sep 04, 2012 3:06 pm
by EromalR
jumpslashtechnique wrote:thanks for getting back to me.

Let's say that i did this, i.e. changed Sim A to an M15 plan, would i be able to port a number from another carrier over to it?
Question wasn't clear enough but does this answer your question?.

You can change the SIM A to M15 plan and port another number from another carrier over to a NEW M15 plan. You cannot change your existing SIM A number with another number from another carrier.

Re: Porting mobile number between exetel plans

Posted: Tue Sep 04, 2012 3:10 pm
by EromalR
jumpslashtechnique wrote:thanks for getting back to me.

Let's say that i did this, i.e. changed Sim A to an M15 plan, would i be able to port a number from another carrier over to it?
No.You cannot port a number to an existing active service. You will have to place a new order if you are to port a number from another carrier.