Does Optus 4G automatically work with a 4G phone?

Mobile phone plans, SIM card activation and porting issue
Post Reply
User avatar
Mort
Posts: 392
Joined: Sun Jan 23, 2005 3:04 pm
Location: Sydney
Contact:

Does Optus 4G automatically work with a 4G phone?

Post by Mort » Fri Sep 28, 2012 1:16 pm

Greetings,

If I get a 4G phone in the near future, will it connect using 4G (where available) just using my current Exetel/Optus SIM or does it require a new SIM and a whole new phone plan?

Scott.
As we know, there are known knowns. There are things we know we know. We also know there are known unknowns. That is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns, the ones we don't know we don't know.

User avatar
remosha
Exetel Staff
Posts: 266
Joined: Tue Feb 08, 2011 8:32 am
Location: Sydney

Re: Does Optus 4G automatically work with a 4G phone?

Post by remosha » Fri Sep 28, 2012 1:36 pm

Mort wrote:Greetings,

If I get a 4G phone in the near future, will it connect using 4G (where available) just using my current Exetel/Optus SIM or does it require a new SIM and a whole new phone plan?

Scott.
Hi Scott,

You need to sign up for a 4G plan. Please follow the link provided for plan information: http://www.exetel.com.au/residential-mo ... -plans.php ( Please select Upcoming Plan)

Post Reply