no dial tone

Bundled telephone and Wireline services
Post Reply
hapy4me
Posts: 2
Joined: Thu Nov 18, 2010 10:03 am
Location: australia

no dial tone

Post by hapy4me » Fri Mar 11, 2016 5:44 pm

Although I have internet access I do not have a dial tone on my phone. I have tested everything including buying a new phone. I have sent a email to the support section and await a positive responce,

KavindaS
Forum Admin
Posts: 2423
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: no dial tone

Post by KavindaS » Fri Mar 11, 2016 7:39 pm

hapy4me wrote:Although I have internet access I do not have a dial tone on my phone. I have tested everything including buying a new phone. I have sent a email to the support section and await a positive responce,
We have received your email. One of the engineers will have a check on your line and reply to you accordingly via the email ticket ref #10038777.

Post Reply