Port forwarding not working on new ADSL service with ZTE H268A modem

Wired and wireless home networking
Post Reply
phewett
Posts: 4
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:11 am
Location: sydney

Port forwarding not working on new ADSL service with ZTE H268A modem

Post by phewett » Tue Sep 10, 2019 7:48 am

I have just switched to exetel and the service was installed last week.

I have:
1. obtained my current external IP address from the my exetel service section under manage IP (106.64.X.Y)
2. set up port forwarding http, 8080(ext) - 80(internal) -> internal IP & SSH : tcp 63(ext) -> 22(internal)

neither of them work doesn't work. no ports are visible externally and the web server I have running (test from inside my network) does not deliver ages externally.

I have tried disabling the firewall, and rebooting but still no joy.

Is there something specific to extel I need to enable to make this work ?

phewett
Posts: 4
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:11 am
Location: sydney

Re: Port forwarding not working on new ADSL service with ZTE H268A modem

Post by phewett » Tue Sep 10, 2019 8:01 am

Sorry just realised I referenced the wrong IP.
My external IP is 115.70.219.X

KavindaS
Forum Admin
Posts: 2549
Joined: Wed Dec 23, 2009 3:59 pm
Location: Sydney

Re: Port forwarding not working on new ADSL service with ZTE H268A modem

Post by KavindaS » Tue Sep 10, 2019 2:57 pm

phewett wrote:
Tue Sep 10, 2019 8:01 am
Sorry just realised I referenced the wrong IP.
My external IP is 115.70.219.X
Can you PM me your service number or the customer id ?

phewett
Posts: 4
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:11 am
Location: sydney

Re: Port forwarding not working on new ADSL service with ZTE H268A modem

Post by phewett » Mon Sep 16, 2019 9:28 am

It's sorted - I needed a fixed IP, which was sorted by the exetel support team. All good thanks.

Post Reply